Kas

ÖLÜMÜNÜN 85.YIL DÖNÜMÜNDE ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK.

Türk tarihinin kara günlerinden biri olan o hain, acı, yas ve gözyaşı dolu 10 Kasım gününde yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü, onu her zamankinden daha çok özleyerek andık. Atamızın yokluğunu bir kez daha hissettik. Yokluğu hissedilese de biz onu hep kalbimizde yaşattık, yaşatmaya da devam edeceğiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

2023-2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 24.10.2023 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR.

MERKEZİMİZ OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 24/10/2023 SALI GÜNÜ YAPILACAKTIR.

ÖNEMLİ!!!

2023 YILI OCAK AYINDAN İTİBAREN ÖĞRENCİLERE YATIRILACAK ÜCRETLER BELLİ OLMUŞTUR.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem sonu karneleri dağıtılmıştır. Ayrıca Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere törenle Okul Müdürümüz Gülay ÇELİK tarafından belgeleri takdim edilmiştir. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Kas

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Kas

Esnaf ve zanaatkarlarım kültürel temellerini meydana getiren ahilik ruhunun tekrardan canlanması için oluşturulan etkinlikler okulumuzda18.09.2019 tarihinde gerçekleştirildi.