ANTALYA / SERİK - Serik Mesleki Eğitim Merkezi

ETWİNNİNG PROJE OKULU OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ

Kurucu ortaklığını Osmangazi Türkiye BTSO Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmeni Serdar ÇETİN ve Beşiktaş Türkiye Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Zeynep ÇOLAK' ın yaptığı "HİKAYELERLE TANIŞIYORUZ" e twinning projesine katıldık. Türkiye'den 10 öğretmenin ortakları arasında bulunduğu projede, okulumuz öğretmeni Zehra AYRIÇ da proje ortağı olarak katkı sağlayacaktır.  45 öğrencinin katkı sağladığı projeyle öğrencilerin kendi kültürlerine ait hikayeleri Web 2.0 araçlarını kullanarak tanıtması hedeflenmektedir. Ayrıca kültürler arası değerlerin yaşatılması ve paylaşılması, hikayelerin ingilizce diline çevrilerek  öğrencilerin yabancı dil becerilerinin, teknik ve dijital yeterliliklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Proje ortağı 10 öğretmenin katılımı ile mart ayı proje olgunlaştırma toplantısı gerçekleştirilmiştir.

www.etwinning.net

Yayın: 11.03.2021 - Güncelleme: 11.03.2021 15:35 - Görüntülenme: 407